fbpx
Vælg en side

 

 

Vandretur i SverigeDa vi i august snakkede om næste træningstur var der læææænge til. Masser af tid til at få købt det rette grej og komme i bedre form. For at være ærlig, var sidste tur hård for mig. Jeg var ikke i nær nok god form og havde pakket alt for meget. Og når man selv skal bære oppakningen på ryggen, betød det meget. De sidste kilometer kom jeg kun igennem med Mette, Klaas og Annes hjælp – og fordi jeg bare ikke ville give op.

Test af grejet

Denne gang er jeg bedre forbedret. Jeg er i bedre form. Har fået en del kilometer i støvlerne og har bedre styr på grejet. Jeg har pakket som jeg ville til Kilimanjaroturen, plus noget til hyggen da vi denne gang slår lejr ved Klaas´sommerhus og derfor kun skal have en daypack på når vi går. Hvor fokus sidst var på at checke formen, er fokus på denne weekendtur at teste grejet. At check at vi har det rigtige tøj, at soveposen er varm nok og se hvad vi mangler når man skal opholde sig ude i mange timer.

Weekend tur til Sverige (12.-14. januar 2018)

Vi tager af sted i eftermiddag, 13 mand høj, hvor 11 af os skal bestige Kilimanjaro i februar. I dag skal vi slå lejr og ud og gå en lille tur i pandelampernes skær inden vi skal hygge ved bålet med skumfiduser og Baileys. I morgen skal vi gå knap 20km i forholdsvis fladt terræn for at vende tilbage til sommerhuset, hvor vi har slået telte op. Da jeg ikke har et egnet telt, har jeg sammen med et par andre fået en plads i brændeskuret. I et brændeskur i Sverige, bliver jeg næsten nød til at snitte en træmand 😉 Lørdag aften står igen på bålhygge og søndag byder på 8-10 km vandring i den smukke svenske natur, inden turen går hjem igen.

Se indlægget om Sveriges turen i august HER

Test af udstyr plus det sociale

Jeg glæder mig meget. Det bliver sjovt at teste det dyrt indkøbte udstyr, men som det sociale væsen jeg er, glæder jeg mig også meget til det social aspekt. At hygge med nogle skønne mennesker og dele nogle fælles oplevelser. Jeg håber formen er god til at have overskud til alt det hyggelige.

Forme og energi

Jeg er stadig ikke i god nok form til Kilimanjaro, men er ved godt mod. At planlægge turen og forberede mig til den, har givet enormt meget energi. Så sent som i går fik jeg denne besked fra en veninde: ” Godt nytår til dig! Tænker tit på hvordan du mon har det og på at jeg skal huske at sige, at jeg er stolt over at kende en som dig og at dit projekt med dig selv og livet virkelig er sejt”. Det giver da om noget energi, når man har brug for det. En anden veninde sender mig stort set hver dag en opmuntrende besked om at huske at træne. Jeg er heldig at have så mange venner, bekendte og ikke mindst min familie, til at støtte mig i min vej til Kilimanjaro!

Tag med!

tag med på en fantastisk rejseDu kan stadig nå at komme med. Vi er 14 der tager afsted 23. Februar og der er stadig en billet tilbage til Kilimanjaro med en efterfølgende uge på Zanzibar. Hvis du “kun” vil bestige Kilimanjaro, så skriv, så finder vi en god pris. TAG MED! Det bliver fantastisk!

Se programmerne HER