fbpx
Vælg en side

Hvor er det dejligt det er weekend! Og helt bevidst er det en weekend helt uden planer. Jeg har været meget træt på det sidste og selv jeg har været lidt friskere de sidste par dage, bliver det rart at koble helt af.

Personlig træner

Selv om det har været hårdt på det sidste, har jeg holdt ved. Jeg spiser stadig super sundt og bevæger mig,. Ikke så meget jeg gerne ville, men så meget tiden har tilladt. Jeg er kommet godt i gang med min personlige træner, Alexander. Det er så fedt at have en der virkelig ved hvad han snakker om til at hjælpe mig. Han viser mig hvordan alle øvelser skal laves fra bunden, hvordan de forskellige fitness maskiner skal bruges og tager hensyn til jeg er helt uden form. Hans entusiasme for fitness smitter og er med til at gøre mig endnu mere motiveret.

Status

På torsdag har jeg været i gang 2 måneder og jeg glæder mig virkelig til at hoppe på vægten og se hvad det har givet. Jeg ville ønske jeg kunne sige at jeg har fået mere energi, men det har jeg ikke. Jeg er virkelig træt hele tiden og sover mere end nogensinde. Det er forhåbentlig bare en overgang til kroppen har vænnet sig til et helt nyt liv og hjernen har vænnet sig til et par jobskift og alt det andet der sker. Jeg er sikker på jeg snart kan høste frugten af alt mit hårde arbejde.

Bestig Kilimanjaro med os

Næste weekend går Mette og jeg i gang med at planlægge bestigningen af Kilimanjaro. Mette er min kollega der har fået mig startet på hele dette projekt og har været en uovertruffen støtte og motivator siden dage 1. Der er ingen jeg heller vil have med på denne rejse og jeg glæder mig til at stå på toppen af Afrika med hende og juble over det hele lykkedes!

Vi skal have overblik over økonomien og have sat nogle datoer på. Vi regner med at tage afsted i februar 2018. Vi håber at samle en gruppe der har lyst til at bestige Afrikas højeste bjerg samen med os. Det kunne være fedt at have nogle dejlig mennesker at dele oplevelsen med og endnu bedre hvis vi kan støtte hinanden på vejen i forberedelserne, træningen og selv bestigningen. Alle er velkomne, så tænk over det en ekstra gang. Kunne det være noget for dig at få en oplevelse for livet? At have et mål at arbejde hen imod og bestige Kilimanjaro sammen med os i trygge rammer. Vi glæder os helt vildt og vil meget gerne have DIG med. Det bliver så STORT. Tag med!!!!!

Læs mere on hvordan det går med planlægningen her

Husk at “syntes om” facebook siden for at følge med!