fbpx
Vælg en side

Først tak til jer alle der sender kærlighed og støtte min vej. Det betyder så utroligt meget for mig at have så mange mennesker der støtter op om min rejse. Lige nu gør det mig super glad og motivere mig endnu mere. Jeg SKAL nå mine mål! Og jeg er helt sikker på senere i forløbet, når det hele bliver svært og hårdt, vil det være guld værd at have så mange fantastiske mennesker omkring mig. Husk at trykke ”synes godt om” lige til venstre herfor så du kan følge mig hele vejen. Jeg vil skrive på ”Vejen til Kilimanjaro”-facebook siden når der er nyt her på bloggen.

Det går så vidunderligt stærkt i øjeblikket! Det ser ud som jeg har fundet en personlig træner. En skøn ung mand der lige er startet på uddannelsen som personlig træner. Jeg har skrevet med ham og vi snakkede i telefon i går, og det virker som han har en fornuftig tilgang til tingene og vil kunne hjælpe mig meget mod mit mål. Vi har aftalt at mødes i morgen, onsdag 1. Feb. Det bliver så spændende at komme rigtigt i gang. At få lagt en plan, så jeg kan se hvad der er muligt og ikke mindst hvad der skal til for at gøre det muligt.

Jeg er skam startet i det små. Jeg får stort set gået de 10.000 skridt hver dag. Det er svært at nå så højt op, men jeg er stålsat på at dette skal lykkedes og jeg skal jo starte et sted. Kosten går det også ok med. Til frokost (vi har en god frokostbuffet på arbejdet) tager jeg en fyldt tallerken med 2/3 del grøntsager og 1/3 kød, Jeg har valgt at droppe kulhydrater til frokost. Til aften nøjes jeg med en portion, hvor jeg før spiste mindst to store portioner.

Og så er jeg så heldig, at jeg gennem arbejdet har en sundhedsforsikring. Jeg satte mig forleden og læste policen igennem og det viste sig at hvis man har et BMI på over 35, har man mulighed for 5 konsultationer hos en klinisk diætist. Så jeg har skrevet med forsikring og har nu fået tid hos en diætist på mandag her i Taastrup. Så kan jeg forhåbentlig komme i gang med at spise mere fornuftigt.

Jeg ved jeg lige er startet og at det nok skal bliver super hårdt, men lige nu er jeg fuld af optimisme og virkelig tændt på at det her skal lykkedes. Jeg er sikker på jeg får styr på prioriteterne i mit liv og at jeg når toppen af KILIMANJARO!