fbpx
Vælg en side

Nu er det nu!!!

Alt, alt for længe har jeg ladet stå til og det kan ses og mærkes. Jeg vejer nu over 150kg, er tit sur og træt. Jeg er ofte utilfreds og venter hele tiden. Venter på det ene eller andet bliver anderledes, så jeg kan blive lykkelig. Nu vil jeg ikke vente mere! Jeg vil bestige Kilimanjaro!

Jeg står i en situation hvor jeg skal have nyt job. Jeg er i et barselsvikariat, som snart slutter, så jeg har været nødt til at tænke over hvad jeg skal med mit arbejdsliv. Samtidig foreslog en rigtig god veninde at vi skulle spare sammen på vi kunne tage et halvt år ud af det kedelige liv her i Danmark og tage til Thailand. Jeg var tvunget til at tænke over hvordan livet skal forme sig for mig og ikke mindst min skønne datter Ayah på 7 år.

Inspiration

Oven i, hører jeg Go´ Nova hver dag på vej til arbejde og Jojo har lige besteget Kilimanjaro. Det lød helt fantastisk! Jeg har en super fit kollega jeg fortalte om Jojos rørende møde med Kilimanjaro og foreslog det som hendes næste udfordring. Hun svarede at hun gjorde det hvis jeg tog med. Jeg kiggede ned af mig selv og grinede. Som om! Men ideen satte sig fast. Min kollega gav heldigvis ikke op og jo mere vi snakkede om det, jo bedre lød det. KILIMANJARO!

Det vil kræve at jeg kommer i form. At jeg taber mig! At jeg spiser sundt! Noget jeg har forsøgt MANGE gange før. Hvad er anderledes denne gang? At jeg ikke ”bare” skal arbejder mod et mål om at tabe x antal kilo, men at der rent faktisk er er et mål der kan motivere mig. At jeg er NØDT til at komme i form, at jeg er NØDT til at tabe de kilo så jeg kan få den ultimative belønning; at stå på toppen af Afrika. Og ved at offentliggøre det på denne måde, bliver det meget sværre at give op på vejen. Målet SKAL nås!!!

Det bliver vejen til Kilimanjaro der bliver fantastisk!!!

At bestige Kilimanjaro er målet, men det er vejen til Kilimanjaro der bliver spændende. Det er vejen dertil der kommer til at ændre mit liv. Jeg vil have mere overskud! Jeg vil være en god rollemodel for min skønne Ayah! Jeg vil kunne kigge mig selv i spejlet og synes ”Det er da OK”! Jeg vil have kontrol over min vægt – og mit liv! Jeg vil leve livet – NU!

Jeg vil bestige Afrikas højeste bjerg!