fbpx
Vælg en side

Vi skal hele vejen til Kilimanjaro!

Jeg har altid godt kunne lide at rejse og udfordre mig selv, men jeg må indrømme, at da Bettina foreslog at jeg skulle tage alene til Kilimanjaro, tænkte jeg at hun var blevet skør! Og da jeg sagde til hende, at jeg kun ville bestige bjerget hvis hun tog med, havde jeg aldrig i min vildeste fantasi troet at hun ville sige ja.

Af en eller anden grund var der ingen af os der kunne slippe ideen. At vandre gennem regnskov og klippelandskab for til sidst at kunne se solopgangen på toppen af Afrikas højeste bjerg, var et eventyr ingen af os kunne sige nej til. Vores udfordringer op til rejsen er vidt forskellige, men jeg glæder mig virkelig til vi skal af sted!

Always say yes to adventures

Hvad er din udfordring?

Bettina skal tabe sig 50 kg. og komme i form. Det må siges at være en kæmpe udfordring, og jeg tager virkelig hatten af for at hun begiver sig ud på denne rejse. Det er SÅ sejt!

Jeg er i rimelig form, så for mig er udfordringen en helt anden. Jeg har altid godt kunne lide at være fysisk aktiv, men jeg har også haft nogle perioder, hvor jeg er gået i stå med træningen, eller hvor der ikke har været fokus på den sunde mad. Så for mig bliver udfordringen lige nu, at holde min vægt, spise sundt og holde mig i god form over en længere periode; og her er Kilimanjaro den helt rette motivations faktor.

At tage til Kilimanjaro sammen med Bettina gør træningen op til turen meget mere inspirerende. At se hvordan Bettina kæmper for at komme op på 10.000 skridt om dagen, spise sundt og hele tiden fokuserer på kost og motion, er en kæmpe inspirations kilde for mig. Hvis Bettina kan tabe sig 50 kg, så har jeg ikke nogen undskyldning for ikke at tage cyklen på arbejde, komme en tur ned i træningscenteret, eller sig nej tak til et stykke kage når jeg bliver budt.

Men for at kunne holde motivationen oppe helt til februar, kender jeg også mig selv godt nok til, at jeg bliver nødt til at sætte nogle delmål.  Derfor har jeg meldt mig til nogle løb i den mellemliggende periode, som jeg skal træne op til, og på den måde forhåbentligt holde fokus på sund kost og træning hele vejen op til rejsen.

Hvad ville være din udfordring, hvis du skulle med til Kilimanjaro? Og hvordan ville du holde motivationen oppe?