fbpx
Vælg en side

Der er ingen der skal sige til mig ”Det kan du ikke”. Jo, jeg kan!!!! Det var en af grundene til hele Projekt Kilimanjaro startede. At jeg faktisk selv tænkte, at det kunne jeg da ikke.

Da jeg i januar foreslog Mette, Kilimanjaro som hendes næste udfordring og hun med et smil svarede ”Jeg gør det, hvis du tager med”, kiggede jeg ned af mig selv og tænkte ”Yeah right, som om. Det kan jeg da ikke”. Men sådan noget kan jeg jo ikke have siddende på mig. At jeg ikke kan. Selvfølgelig kan jeg. Jeg kunne helt sikkert ikke på det tidspunkt. Men jeg er sikker på at jeg kommer til at kunne. Helt sikker på at jeg kommer til at stå på toppen af Kilimanjaro med armene over hovedet og juble ”JEG KAN”, ”Jeg gjorde det”.

Vejen til Kilimanjaro er for mig en fantastisk rejse der nu har varet 3 måneder. Jeg har tabt mig 16kg og er i væsentlig bedre form end jeg var for 3 måneder siden, men der er stadig lang vej. Jeg skal tabe mig 34kg mere og skal i væsentlig bedre form end jeg er i nu. Der er perioder hvor det hele bare kører på skinner. Hvor det er nemt at spise sundt og hvor det er let at få indarbejdet motion og træning i en ellers travl hverdag. Og så er der perioder, som henover påsken for mig, hvor der bare er for meget mad, for mange søde sager og det er mega hårdt at komme op af sofaen. Men jeg kører på. Jeg har et mål og for mig gør det den helt store forskel. At have en meget konkret udfordring gør alting meget lettere.

En kollega delte et link med mig. Det inspirerede mig rigtig meget. Måske kan det også inspirere dig. Se det på Youtube.

”Keep your head down; Follow the rules; Do as you are told; Play it safe; Wait your turn; Ask permission; Learn to compromise. THIS IS TERRIBLE ADVISE!”

Og han har ret. Vi skal ikke lade os begrænse. Vi skal ikke lade nogen fortælle os at det kan vi ikke. Og måske endnu vigtigere vi skal ikke sige til os selv at det kan vi ikke. Vi kan! Jeg kan! Du kan! Det er tit de ting vi får at vide vi ikke kan der er de sjoveste at bevise at vi kan. At overvinde sig selv og få de fantastiske oplevelser der kommer med ikke at følge hvad andre mener skal begrænse os.

Hvis jeg kan klare Kilimanjaro, kan du også. Tag med! Vi gør det sammen!!

Se programmet her