fbpx
Vælg en side

Jeg er blevet opsagt fra mit job og havde sidste arbejdsdag for 14 dage siden. Og det gør ondt. Det gør ondt en mandag morgen ikke at skulle afsted, ikke at skulle være sammen med en masse dejlige kollegaer, gør ondt ikke at have et formål. Men mest af alt gør det ondt ikke at være ”god nok”.

Rutsjetur

Jeg har godt læst at den første tid ville være en rutsjetur – og det skal jeg love for den har været! De første dage var jeg ved godt mod. Det var dejligt at have tid på en hel anden måde end man normalt har til hverdag. Jeg kom i gang med mit outplacement forløb, der gerne skal hjælpe mig hurtigt i job. Jeg fik sendt en god ansøgning til et job jeg syntes lød virkelig spændende. Jeg lavede en masse planer om alt det jeg skulle bruge min nyfundne frihed til.

Hvide sandstrande lokker

Men så blev det nemmest bare at se serier og spille ligegyldige spil på Ipad´en. Ayah blev småsyg og var hjemme nogle dage, hvilket satte en stopper for alle de ting jeg havde planlagt. Misforstå ikke, vi havde nogle hyggelige dage hvor vi fik julepyntet og drukket varm cacao. Men der var ikke tid til træning og den tid jeg havde alene (mormor tid), kunne jeg ikke overskue andet end at se Flash og Arrow og spille Cooking Craze. Jeg hørte ikke tilbage på ansøgningen jeg havde sendt. Jeg har nogle ting jeg kan arbejde med. Pakkeliste til Kilimanjaro, udflugtsprogram til Zanzibar og jobansøgninger, men kan ikke overskue det. Jeg er drænet og trist. Jeg finder til gengæld en masse billige rejser til alle mulige eksotiske steder. Det eneste jeg har lyst til lige nu er at stikke tæerne ned i blødt hvidt strandsand og nyde varmen med en pina colada i hånden, mens Ayah plager om at komme ud og snorkle 😉

Jul i DK

Men det er ikke det, der er bedst. Ikke for Ayah. Ayah skal have en god december med nissegaver, mormors fødselsdag, juleteater med familie og venner, den årlige juletivolitur og hun skal opføre teater med spejdertroppen. Hun skal have hyggen og trygheden. Hun skal vel også lære at man ikke bare stikker af, fordi man ikke kan overskue situationen.

Følelser vs teori

Jeg har styr på teorien. Jeg ved dette er en fase. Jeg ved det er lige NU jeg føler mig uduelig. Lige NU at det hele bare er noget møg. Jeg ved jeg skal give mig selv tid til at acceptere denne nye situation og omstille mig. Jeg ved at lige nu savner jeg min hverdag og mine kollegaer. Men at en dag, har jeg nye gode kollegaer og er et sted der er meget bedre for mig. En dag vil jeg se tilbage på denne fase og ikke kunne forstå min reaktion, da dette var noget af det bedste der kunne være sket for mig!

Ud af huset.

Jeg må ud af huset. Ud i verden. Men den verden der er tæt på. Ikke noget med at stikke syd over. Jeg bliver lige her i DK og kommer igennem denne fase. Kommer videre. Lægger en plan. Og planer lægges vidst bedst hvor der alligevel er lidt sydlandsk stemning. Jeg køre på vandpibecafe!

Shisha