fbpx
Vælg en side

Vores seneste tilmelding til Kilimanjaro-turen er fra Dorte.

Dorte bor i Ringsted med sin kæreste og deres 3 børn, hvor den yngste endnu ikke er fyldt et år. Både Dorte og hendes kæreste har fuldtidsjob og bruger derudover meget af deres fritid på mindre bygge- og have-projekter, er sammen med familie og venner samt er meget engagerede i børnenes hverdag med skoleaktiviteter og legeaftaler. Derfor var Dorte ikke en af dem vi havde regnet med ville melde sig på turen til Kilimanjaro; for hvordan får man tid til at træne op til at bestige et bjerg, samtidig med at der skal bruges en masse energi på at koordinere dagligdagen med en stor familie og en masse vasketøj. Vasketøj der hver dag skal ordnes, for at vasketøjsbunken ikke lige pludselig bliver et bjergbestigningsprojekt i sig selv?

Ikke desto mindre har Dorte taget beslutningen om at bestige Kilimanjaro og hele familien bakker hende op. Lige nu er hun ved at få lagt træningen ind i den travle hverdag. Det har allerede resulteret i cykelture, hvor de ældste børn endda har plaget om at komme med; samt lange gåture med barnevognen, for at vandreskoene kan blive gået til.

Dortes kæreste hjælper med at finde det helt rette udstyr til turen og kommer med en masse gode vandretips, som vi andre helt sikkert også kan få glæde af.

At få energi og fysisk aktivitet indarbejdet i hverdagen ved at have et mål, er blevet en prioritet for Dorte og hendes familie

Vi synes at Dorte er mega sej! Hvad syntes du?