fbpx
Vælg en side

Efter vi har startet projekt “Vejen til Kilimanjaro” op, har vi fået SÅ mange positive henvendelser fra folk der er interesserede i turen, eller støtter os på vejen til Kilimanjaro. Det er helt overvældende og har oversteget alle vores forventninger.

Vi er også blevet kontaktet af flere, der allerede har besteget Kilimanjaro og fået en masse rejse tips med på vejen. Michael, der tidligere har besteget Kilimanjaro sendte os sin rejsedagbog og beskriver den sidste opstigning mod toppen som en helt speciel oplevelse, ”… der var den flotteste stjernehimmel, jeg nogensinde havde set, det var lige før jeg kunne røre mælkevejen. På vej ned stod solen op, det var så smukt et syn.”

Da vi læste rejsedagbogen, havde vi lyst til at smide alt, hvad vi havde i hænderne og tage af sted med det samme!

God energi

Flere i vores netværk har kontaktet os for at hører mere om turen eller er kommet med opmuntringer. Dejlige mennesker vi ikke har snakket med i årevis! Vi er sikre på at turen bliver en stor social oplevelse, hvor nye venskaber bliver knyttet som det ofte sker når man ser hinanden på kanten og deler fantastiske oplevelser.

Desuden er det også helt fantastisk at se, hvordan dem der allerede har meldt sig til turen, er begyndt at træne og endda finde træningsmakkere, der kan støtte dem på vejen. Forleden var der en kollega, der har meldt sig på turen, der opfodrede en anden kollega til at tage med ud at cykle, så de begge kunne komme i bedre form – og de skal helt sikkert nok få nogle hyggelige træningscykelture sammen.

En anden positiv ting er, at turen er et fantastisk samtaleemne. Vi var fornyeligt inviteret til en fest, hvor vi stort set ikke kendte nogle af de andre gæster. Men da vi blev præsenteret, sagde værten at vi skulle bestige Kilimanjaro. Med det samme var noget at snakke om. De andre gæster spurgte interesseret ind til projektet og der var masser at tale om. Vi kunne snakke om træning, vandreturer, kost, blogs, eksotiske rejser, safari, at sætte personlige mål og selvfølgelig hvilken udfordring det bliver at bestige et bjerg af den kaliber. På jobbet spørger kollegaer ind til turen og følger interesseret med. Det giver virkelig en masse energi at der er sådan interesse for turen.

 

Vandretur til Sverige i August

Good energy is contagiousVi har også selv arrangeret en weekend vandretur til Sverige, hvor alle der skal med til Kilimanjaro er velkomne. Turen kommer til at ligge den 25.-27. August, hvor vi tager af sted fredag eftermiddag og kommer hjem søndag eftermiddag. Vi skal vandre rundt om en smuk svensk sø, og hver dag skal vi tilbagelægge mellem 15-20km i fantastiske omgivelser. Klaas, der har erfaring som turleder på vandreture, har lovet at lave en pakkeliste, med alt hvad der er nødvendigt at medbringe på sådan en tur. Vi glæder os helt vildt til at få gået vores vandresko til.

Efter al den positive feedback og gode energi, der er omkring projektet, er vi kun blevet motiveret til at arbejde endnu hårdere på at holde fokus på motion og den sunde livstil, så vi kan blive helt klar til at bestige Kilimanjaro. Vi skal nok nå helt op på toppen af bjerget og du er selvfølgelig meget velkommen til at tage med!

Bettina og Mette

Se de forskellige programmer her.