fbpx
Vælg en side

Jeg må have styr på min økonomi.

At bestige Kilimanjaro kommer til at koste penge. Hvor mange har jeg ikke helt overblik over endnu. De der kender mig vil vide at jeg aldrig giver fuld pris for noget. Særligt større dyre ting, finder jeg altid den bedst mulige pris på. Og jeg er overbevist om at jeg nok skal få sammensat en fantastisk tur til en rimelig pris. Jeg overvejer også om det kunne være muligt efter at have besteget bjerget, at Ayah kommer ned. Vi kunne så tager på safari og badeferie. Det kunne være så stort!

Men lige meget hvad kommer det til at koste penge. Derfor er jeg nød til at have styr på min økonomi. For et år siden var jeg på SU og min økonomiske situation så meget anderledes ud end den gør i dag. Jeg tjener heldigvis flere penge nu. Men jeg kan også mærke at mit forbrug er blevet større og der er kommet andre udgiftsposter. Der er mange ændring jeg ikke har det fulde overblik over.

Lev mere for mindre

Min gode veninde Maria (Sis) har en rigtig god blog om hvordan man spare i hverdagen. Hendes drøm er at spare sammen til at rive et halvt år ud af kalenderen og rejse til Thailand med sin datter. Derfor er hun meget opmærksom på hvor der kan spares og kommer med gode råd på sin blog.

Økonomi – Budget

Da jeg fortalte hende at jeg skulle til at have overblik over min økonomi, spurgte hun om jeg i den forbindelse kunne lave et gæsteindlæg på hendes blog. Gerne med en skabelon til et budget enhver kan bruge. Så kunne alle hendes læser drage nytte af det arbejde jeg alligevel lagde i det og nemt få overblik over deres personlige økonomi. Det ville jeg selvfølgelig gerne.

Hop over på Marias blog ”Lev mere for mindre”. Her kan du læse mit gæsteindlæg og få styr på din økonomi – eller få gode råd til hvordan du spare penge i hverdagen og får mulighed for at leve dine drømme ud.

www.levmereformindre.dk

Budget – Vejen til Kilimanjaro