fbpx
Vælg en side

14 kg på 2 måneder

I går, var det 2 måneder siden jeg begyndte Projekt Kilimanjaro med alt hvad det indebærer. Og da jeg hoppede på vægten havde jeg tabt mig 14kg!!!! Det er så vidunderligt at se at min indsats har virket og kiloene er på vej af. Det er super motiverende for at forsætte og smide de næste 36kg inden vi bestiger bjerget til februar næste år. Kilimanjaro, here we come!!!!!

23. januar vs 23. marts
14 kg forskel

Ny energi

Jeg har haft et par uger hvor jeg bare har været træt, men det vendte heldigvis i weekenden. Jeg trak stikket, havde ingen planer og lod skridttælleren ligge i badeværelsesvinduet. Vi endte faktisk med at lave nogle super hyggelige og aktive ting som at gå en god tur på stranden, løbe på rulleskøjter og kaffe med leg hos brormand. Men der var ingen tidsplan, ingenting vi SKULLE nå, bare det vi gerne ville, når vi ville. Det gav virkelig energi og jeg er glad og fuld af energi igen.

Energi fra jobbet

Der kommer også en masse energi fra mine skønne kollegaer. Jeg elsker at gå på arbejde. Det giver virkelig god energi i øjeblikket. Dels fordi jeg er lidt mellem 3 forskellige afdelinger så dagene er super afvekslende. Det gør at jeg har kontakt til mange helt forskellige kollegaer og som det sociale menneske jeg er, er det bare lækkert at have denne kæmpe berøringsflade. Jeg er ved at blive sat ind i mine nye arbejdsopgaver i afdelingen jeg skal være i pr 1 april og det bliver super sjovt at komme i gang med de opgaver og de udfordringer der ligger der. Jeg er sikker på at jeg kan lære en masse og det har jeg skarpt fokus på i øjeblikket.

Styr på prioriteterne – arbejdslivet

Da jeg startede projektet her, var et af mine mål at få styr på prioriteterne i mit liv. Men tingene gået lidt for stærkt til at jeg i særlig grad har fået stoppet op og tænkt. Som livet er mest, har jeg bare ladet mig drive/rive med af uden af reflektere særligt over retningen. Men så blev jeg rusket lidt i af en ny kollega, der spurgte ind til hvad der interessere mig fagligt og hvad retning jeg er på vej. Det har givet nogle nætter uden megen søvn, nogle inspirerende og udviklende samtaler (desværre ikke om natten 😉 og virkelig fået mig til at tænke over mit arbejdsliv.

Min første konklusion er, at jeg er heldig. Jeg elsker virkelig den organisation jeg er i og de muligheder jeg hele tiden får. Selvfølgelig er der dage hvor det hele er træls, men overordnet er det et godt sted at være. Min anden konklusion er at jeg vil lære, lære så meget som muligt. Og bruge den viden jeg tilegner mig, proaktivt. Jeg vil ikke ”bare” lagre viden som jeg gjorde på CBS, men bruge den til at gøre tingene bedre, til at udvikle mig fagligt og gøre en forskel. Jeg ser virkelig frem til det næste kapitel i mit arbejdsliv og til at få endnu mere styr på mine prioriteter inden for denne meget vigtige del af mit liv. Livet bliver da bare hele tiden bedre!

Hav en fantastisk dag – og brug måske bare 5 minutter til at tænke over hvor du er på vej hen!