fbpx
Vælg en side
Del gerne dette på facebook, så vi kan få så mange som muligt med på toppen af Afrikas højeste bjerg!! Der kan allerede sættes kryds i kalenderen sidst i Februar 2018

Mette og jeg er i fuld gang med at planlægge den bedste tur til Kilimanjaro nogensinde! Der er mange ting der skal falde på plads, men vi er ved at sikre de bedste rammer om turen til Kilimanjaro til en rigtig god pris.

Planlægning af turen til KilimanjaroMachame-ruten

Vi har læst, været til rejseforedrag, undersøgt og snakket med eksperter med forskellig baggrund. Og fundet ud af Machame ruten er den bedste for os. Bjerget kan bestiges af en hurtigere rute, men da vi meget gerne akklimatisere så godt som muligt og derved undgå højdesyge, har vi valgt at tage Machame-ruten. Vi har derudover tilføjet en ekstra dag på bjerget. Det øger top chancen gevaldigt og det er er trods alt derfor vi er rejst så langt.

Teknisk arrangør – Younes Rejser

Mette og jeg er inde over alle detaljer af rejsen både for at sikre vi får den perfekte tur, men også fordi vi begge syntes det er sjovt at planlægge og arrangere. Her kommer mine mange års erfaring fra rejsebranchen og som rejseleder i forskellige dele af verden, os heldigvis til gode og vi er ved at lave en virkelig god gennemtænkt tur. Vores fokus er på at skabe en turYounes Rejser af god kvalitet, men med øje på prisen. Vi har valgt at arbejde sammen med Younes Rejser, der selvfølgelig er medlem af rejsegarantifonden. De har en fantastisk god score på trustpilot og er kendt for at arrangere individuellerejser af høj kvalitet.

Februar 2018

Vi har nøje undersøgt hvornår det er godt at bestige bjerget og hvornår i den periode der er gode flybilletter. En god flybillet er, i vores øjne, en god forbindelse til en rimelig pris. Og det har vi fundet hos Turkish Airlines. Med en kort mellemlanding i Istanbul er man fremme i Kilimanjaro lufthavn efter blot 11 timer og 25 min. Jeg har tidligere fløjet med Turkish Airlines til Thailand og var rigtig godt tilfreds med kvaliteten.

I Tanzania

I Tanzania har vi, i samarbejde med Younes Rejser, valgt en anerkendt agent. Agenten har stor erfaring med bestigning af Kilimanjaro og vi føler os helt trygge ved kvaliteten og de forhold guider, bærere, kokke og andre der er involveret i turen, arbejder under. Vi har direkte kontakt med agenten for at sikre vi får den bedste værdi for pengene. Vi går ikke efter luksus, men god kvalitet til en rimelig pris. Vi vil være sikre på at du ikke kan finde en sammenlignelig tur billigere på det danske marked!

Planlægning af turen til KilimanjaroPå selve bestigningen skal du kun sørge for din dagsrygsæk. Der er et hold bærere der tager sig af bagagen, telte, mad og andet udstyr. Der er også en kok med der sørge for mad til os undervejs. Vi har guider med på turen, der kender bjerget særdeles godt. Det er ikke unormalt de har været oppe på toppen flere hundrede gange. Selve bestigningen kommer til at foregå i et meget roligt tempo, da det øger akklamationen og giver mulighed for at nyde den skiftende og smukke natur gennem flere forskellige klimazoner. Bærerene pakker hver morgen lejeren sammen og sørger for at det hele står klar når vi ankommer til den nye lejr. Der soves i to-mands telte på bjerget. Et detaljeret dag-til-dag program følger senere.

Hoteller

Vi arbejder lige nu på at finde det helt rigtige hotel i Arusha eller Moshi hvor vi skal overnatte før og efter bestigningen. Her går vi efter et hotel
af rimelig standard, ikke luksus, men med god mulighed for at lade op dagen før og dagen efter turen til Afrikas højeste bjerg.

Planlægning af turen til KilimanjaroAfslut med en vidunderlig uge på Zanzibar

Vi leder også efter det helt rigtige hotel til ugen på Zanzibar.
Der vil blive mulighed for at flyve hjem efter at have besteget Kilimanjaro eller fortsætte til Zanzibar og nyde en velfortjent uge med sand mellem tæerne. Her går vi efter et hotel direkte på en af de kridhvide strande, så der er mulighed for
at bade i det dejligt varme vand, snorkle og se på farverige fisk og flotte koraller. Igen går vi ikke efter luksus, men et hotel med gode anmeldelser og god standard, så der er mulighed for at slappe af i de paradisiske omgivelser.

Planlægning af turen til KilimanajroDer bliver mulighed for at dykke, tage på snorkelture, kitesurfe, besøge en af de mange krydderi-plantager og opleve
den afslappede afrikanske kultur på nært hold. Eller blot nyde at være langt væk fra den danske vinter med en god bog i en hængekøje. Der bliver også mulighed for at en del af familien bestiger Kilimanjaro og resten af familien (og venner) kommer ned og nyder den sidste uge sammen med de aktive på Zanzibar til en rimelig pris. Der er plads til alle.

Fantastiske oplevelser til rimelig pris

Vi arbejder på at få prisen så lav som muligt for disse fantasiske oplevelser. En af måderne vi gør det på er ved at reservere flybilletterne allerede nu og ved at arrangere det som en grupperejse. Det giver nogle rigtig gode besparelser, der kommer os alle til gode. Del derfor gerne med alle dine venner og folk du kender, så vi kan få lavet en rigtig god tur til en fantastisk pris. Vi vil rigtig gerne have DIG med!!!!

Der følger snart mange flere detaljer og priser på turen. VI GLÆDER OS SÅ MEGET!!!

Husk at syntes om facebook siden så du bliver opdateret når der er nyt. DEL, DEL, DEL