fbpx
Vælg en side

Det går godt! Rigtig godt! Jeg er stadig høj på opmærksomhed, energi fra at lægge planer og hvor godt det er endelig at have taget et skridt mod det liv, jeg egentlig gerne vil have.

Men jeg har godt nok ømme fødder! Jeg mødte min potentielle personlige træner, Alexander, for første gang i onsdags. Vi havde en rigtig god snak og han virker til at have en fornuftig tilgang til tingene. Han mente det ville være realistisk at jeg taber mig min. 50kg og er i form til at bestige Kilimanjaro om et år. Det var gode nyheder. Han mente også at jeg skulle i gang med at bevæge mig. Ikke løbe-eller styrketræne, men gå nogle lange ture. Han ville også gerne have at jeg tager i svømmehallen 2 gange om ugen, da svømning ikke er så belastende for kroppen. Og siden har jeg gået og gået og gået. Har været oppe på over 10.000 skridt hver dag HELE uge, hvilket krævede en lang gå tur hver aften plus jeg forsøgte at bevæge mig så meget som muligt på jobbet. Oveni jeg var i svømmehallen med min datter lørdag eftermiddag. Men nu er kroppen træt! Jeg har virkelig ondt i fødderne og hele kroppen er bare mør. Jeg må se i øjnene at jeg må nøjes med knap 7.000 skridt i dag. Men jeg er i gang og selv med ømme fødder og en krop der protestere, føles det virkelig godt.

Min plan er indtil 1. Marts, at gå 10.000 skridt HVER dag og tage i svømmehallen 1 gang om ugen.

Min datter, Ayah elsker den sidste del af planen. Hun syntes det er skønt at vi skal bade, pjaske rundt og have det sjovt. Jeg skal lige have vænnet hende til at vi faktisk også skal svømmetræne 🙂

Hun svømmer rimeligt godt selv om hun aldrig har gået til svømning og kan sagtens klare sig på dybt vand og svømme hele baner, men det er selvfølgelig meget sjovere at lege krokodille og kastelege. Det er skønt at kunne kombinere, at både hun og jeg får motion, at hun får en bedre svømmeteknik, mens vi har det sjovt. Jamen det er jo hele 3 ting på en gang. Det går virkelig ikke 🙂

Jo det gør! Det her skal bare gå. Jeg elsker at have denne her skønne energi hvor jeg føler det hele bare kan lade sig gøre og selv om fødderne er ømme og kroppen tung, ved jeg bare at det bliver så fed en rejse. Jeg føler virkelig alle hepper mig og jeg vil bare i mål. Du må meget gerne give mig noget hep ved at skrive en kommentar. Du klikker bare på et opslags titel og så kan du i bunden af opslaget, kommenterer. Jeg sætter stor pris på al hep!