fbpx
Vælg en side
Safari i Tanzania

Safari i Tanzania

Safari i Tanzania Der er ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget! Da jeg måtte opgive drømmen om at bestige Kilimanjaro på anden dagen, da min form ikke var god nok, opstod der en anden mulighed. Jeg fik muligheden for at komme på safari i Tanzania i...
Var Projekt Kilimanjaro en succes?

Var Projekt Kilimanjaro en succes?

Projekt Kilimanjaro Nu er indtrykkene ved at bundfælde sig og det er tid at gøre status. Der er så mange oplevelser og forskellige indtryk. Det føles nærmest som flere helt forskellige rejser jeg har været på. Jeg har virkelig oplevet en masse! Men var Projekt...
Fantastisk tur i Sverige

Fantastisk tur i Sverige

Benene er stadig en smule ømme efter en fantastisk tur i den svenske natur i weekenden. Vi var 13 håbefulde individer der 12. Januar lagde ud mod Hässleholm i Sverige, hvor vi skulle teste udstyr og hygge os. 11 af os skal bestige Kilimanjaro i februar og vi skulle...
Som tiden dog går…..

Som tiden dog går…..

    Da vi i august snakkede om næste træningstur var der læææænge til. Masser af tid til at få købt det rette grej og komme i bedre form. For at være ærlig, var sidste tur hård for mig. Jeg var ikke i nær nok god form og havde pakket alt for meget. Og når...
Gåture er en fantastisk trænings form!

Gåture er en fantastisk trænings form!

  Træningen til Kilimanjaro er i fuld gang. Og gåture er en rigtig god træningsform.  Der flere i gruppen der skal bestige Kilimanjaro i februar 2018, der har mødtes og gået nogle lange ture sammen. Her får vi nogle gode lange snakke alt imens vi tester vores...
Jacob Hvids råd til Kilimanjaro

Jacob Hvids råd til Kilimanjaro

Læs om min gamle rejselederchef, Jacob Hvid, oplevelser på Kilimanjaro og drag nytte af hans erfaringer og gode råd. Jacob besteg Kilimanjaro i november 2017. “Dette er min oplevelse og mine råd i forbindelse med at bestige Kilimanjaro, som foregik i november...
Av av av – at miste mit job gør ondt!

Av av av – at miste mit job gør ondt!

Jeg er blevet opsagt fra mit job og havde sidste arbejdsdag for 14 dage siden. Og det gør ondt. Det gør ondt en mandag morgen ikke at skulle afsted, ikke at skulle være sammen med en masse dejlige kollegaer, gør ondt ikke at have et formål. Men mest af alt gør det...
Igang igen – ikke Just Do It!, men planlægning

Igang igen – ikke Just Do It!, men planlægning

Nu er der under 5 måneder til afrejse mod Tanzania, hvilket både er meget spændende og virkelig skræmmende. Der har hele tiden været laaaang tid til. Da Mette og jeg drømte dette projekt op, var der over et år til vi skulle bestige Afrikas højeste bjerg, hvilket var...
Zanzibar – læs om Nannas tur til Zanzibar.

Zanzibar – læs om Nannas tur til Zanzibar.

Min dejlige kollega Nanna var sidste år på Zanzibar. Læs om hendes oplevelse på denne fantastiske ø. Måske du får lyst til at tage med i februar/marts 2018! Nannas oplevelser på Zanzibar I 2016 startede jeg året på den bedst tænkelige måde. Jeg tilbragte nemlig 15...