fbpx
Vælg en side

Programmer

Tanzania er et fantastisk rejseland med masser af muligheder for fantastiske oplevelser. Der er høje bjerge, et enestående dyreliv, spændende kultur og vidunderlige sandstrande.

Vi har sammen forskellige muligheder for at opleve landet. Se de spændende programmer ved at klikke på linket:

Kilimanjaro pris 20.985kr Spørg for pristag med på en fantastisk rejse

10 dage hvor vi sammen bestiger Afrikas højeste bjerg af Machame ruten. Vi har 7 dage på bjerget og har et godt team af guider, bærere og kokke omkring os. Det eneste du skal bære er din dagsrygsæk, retsen af bagagen tager bærene sig af.

Periode: 23. februar-4. marts 2018

Kilimanjaro, safari og Zanzibar pris 35.460kr:Kilimanjaro og Safari

Bestig Kilimanjaro, oplev Tanzanias fantastiske dyreliv i 3 forskellige national parker og nyd efterfølgende nogle afslappende dage på eksotiske Zanzibar på en vidunderligt 5 stjernet hotel med halvpension. På denne tur får du det hele!

Periode: 23. februar-11. marts 2018

Kilimanjaro og Zanzibar pris 28.465kr:

Bestig Kilimanjaro og nyd derefter en hele uge på eksotiske Zanzibar hvor der arrangere spændende udfugter til f.eks. Stone town, en krydderplantage og en delfintur. Her både udfordre du dig selv på den vildeste vis ved at bestige afrikas højeste bjerg, hvorefter du kan nyde en uge i luksus hvor du bliver forkælet. på et 5-stjernet hotel

Periode: 23. februar-11. marts 2018

Zanzibar pris 14.465kr Spørg for pris

Nyd en uge på eksotiske Zanzibar. Der kan daser ved den store smukke pool, slappes af i de grønne omgivelser eller tages på en af de spændende udflugter. Det er muligt at opleve havskildpadder på Prison Island eller du kan vælge at nyde en drink og en god bog i en solstol. Du bestemmer, men omgivelser er fantastiske!

Periode: 3. marts-11. marts 2018